Bijna een jaar geleden klopte Daniëlle bij ons aan omdat ze in haar huidige functie niet meer helemaal op haar plek zat. Ze vertelde BlueSkills haar wensen, dromen en ambities en samen zijn we gaan zoeken naar haar droombaan.

Stilzitten is niets voor Daniëlle en daarom heeft ze twee jaar geleden de keuze gemaakt om een operator B-opleiding te volgen. Met veel passie en inzet vliegt ze door alle toetsen heen met gemiddeld een 9!

Daniëlle werkt met veel plezier bij Frisia Zout als Procesoperator en krijgt bij dit bedrijf de kans om zich te ontwikkelen en haar ambities waar te maken.

Binnenkort heeft ze haar studie afgerond en kan ze zich volledig focussen op haar werk bij Frisia, maar toch blijft het kriebelen bij Daniëlle om door te leren. Ze heeft de droom om als monteur te werken! En als je het ons vraagt is ze goed op weg!

Hoe is die droom ontstaan en hoe is Daniëlle dan in aanraking gekomen met de techniek?, hoor ik je denken. Dàt is te danken aan haar vader met wie ze de nodige klusdagen heeft beleefd en met wie ze, zelfs in haar huidige drukke leven, nog regelmatig samen klust. Ze doen dan “stoere mannendingen” zoals klussen aan huis, funderingen leggen, leidingwerk vervangen, etc.
In haar werk doet ze nu dagelijks “stoere mannendingen” of eigenlijk “Boss ASS lady stuff”. Want techniek is voor mannen èn vrouwen!

Daniëlle is trots op haar leuke technische baan en laat graag zien wat ze nou precies doet. Met de juiste inzet en motivatie blijkt maar weer dat techniek voor iedereen is!