Over ons
Afbeelding contactpersoon

Het verhaal van BlueSkills

Blueskills is ontstaan vanuit een vraag richting goede vakmensen. Een aantal jaren geleden lukte het één van onze vrienden niet om een baan in de techniek te vinden. Hij had skills, motivatie en de juiste eigenschappen voor het vak. Echter geen aantoonbare opleiding en kennis. Dat moest toch anders kunnen!

Een goede vakman of -vrouw kan vanuit praktische vaardigheden laten zien over de juiste technische skills en potentie te beschikken. Zij hebben geen aantoonbare kennis of opleiding, maar wel prima bagage om een vakkundig en waardevolle medewerker bij een bedrijf te worden.

BlueSkills beoordeelt dan ook de skills en potentie!

Voor operators en monteurs kijken we eerst naar wat ze kunnen én waar de potentie ligt. Het hebben van technische skills of de potentie en motivatie hebben om technische skills te ontwikkelen, is waar het om draait binnen de techniek. Via leervacatures bij onze klanten kunnen kandidaten een passend opleidingstraject volgen om hun vakkennis uit te breiden of bepaalde opleidingen te behalen.

Techniek komt bij ons dus op nummer één!

Wij starten altijd met een technisch assessment, wat de achtergrond van de kandidaat dan ook is. Zelfs een CV hoeft er niet te zijn. Motivatie en potentie zijn de sleutelwoorden!

 
Business Park Friesland West 41 8447 SL Heerenveen
info@blueskills.nl
+31 (0) 513 - 76 90 70
Nieuws en achtergronden