Duurzaam, praktijkgericht en meetbaar
BlueSkills waarom?

Technisch talent vinden is een uitdaging voor iedere organisatie. 
Maar past het ideale technische profiel ook echt binnen uw team(s) en organisatie? En is uw organisatie ook voldoende geëquipeerd voor dit talent?

Wij kunnen u helpen aan de antwoorden.

Niet de kandidaat maar de functie centraal stellen zorgt voor een duurzame inzetbaarheid

De vijver voor technisch personeel lijkt telkens verder te slinken. Maar is dit zo? Het is inderdaad het geval dat kandidaten met een volledig cv inclusief alle opleidingen schaars worden. Het bekende schaap met de 5 poten zal minder snel gevonden worden binnen de huidige arbeidsmarkt. 

Maar bent u als werkgever ook echt opzoek naar deze kandidaten? 

Bij BlueSkills zijn wij van mening dat het huidige kennis en skillspakket van de kandidaat, in combinatie met de juiste organisatie, afdeling en team inventarisatie zorgen voor een match. Een match die alleen op uw organisatie gemaakt kan worden. Specifieke vraagstellingen, 3D scans, assesments, praktijkdagen en 1 op 1 gesprekken leiden tot dit resultaat.

 

Online campagnes

Laat de techniek het werk doen. Wij weten precies hoe u de juiste kandidaat bereikt.

Meetbare resultaten

Ons HR systeem volgt de interesse in uw vacature en maakt solliciteren eenvoudig. 

Slimme matchmaking

Online tests en e-learnings kijken of een kandidaat bij u past. Zowel qua capaciteiten als qua motivatie.


Onze werkwijze

U bent nog een paar stappen verwijderd van de geschikte kandidaat. Ons grondige werving en selectie proces ondersteund u bij het vinden en aantrekken van het juiste talent.

De vacature

Wij vertrekken vanuit de vacature die er is of gaat komen. De functie en werkplek staan hierin centraal. Welke kennis en vaardigheden moet iemand hebben? Welke persoonlijke kenmerken en waarden zijn belangrijk? Dit is de basis voor het medewerkersprofiel en de vacature.

Wervingscampagne

De campagne heeft twee doelstellingen. Ten eerste zoeken we mensen die graag in een bepaalde functie bij uw bedrijf willen werken. Dit zijn mensen die al in de branche werkzaam zijn, of mensen die nu nog een heel ander beroep of opleidingsachtergrond hebben. Door slimme en gerichte campagnes zoeken wij mensen die bij de vacature en bij uw bedrijf passen. Daarnaast heeft een campagne ook als doel uw bedrijf op de juiste manier te presenteren onder werkzoekenden en zo verder te bouwen aan uw Employer Branding. 

Selectie

Doordat veel kandidaten nog iets moeten (bij)leren voordat ze volledig inzetbaar zijn bij u, gaan we onderzoeken of ze geschikt zijn voor de functie, het juiste leervermogen hebben en passen bij uw bedrijf. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende testen en gespreksmomenten. Bijvoorbeeld een persoonlijke motivatietest, capaciteitentest competentie test. Een aantal testen maken we specifiek voor het bedrijf, waaronder de 3D scan en het bijbehorende 3D assessment. 

Beste klik

De kennismaking is het onderdeel waar het bedrijf in contact komt met de kandidaat. Door onze aanpak en grondige selectie proces weten wij dat de kandidaat passend is voor de functie. U hoeft enkel nog de kandidaat met de beste klik te selecteren. 

In dienstreding

Voor het in dienst treden werken wij met verschillende oplossingen. Wij nemen de kandidaat in dienst en detacheren deze bij u. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de kandidaat zelf direct in dienst te nemen. 

Onboarding en leren

Eenmaal aan de slag begint het inwerkprogramma. Dit is erop gericht om zo snel mogelijk zelfstandig te zijn in de functie. Wij stellen voor u waar nodig een opleidingsprogramma samen en stellen een vakdocent beschikbaar die de nieuwe medewerker begeleidt. We verliezen de lange termijn echter niet uit het oog. Via ons leerplatform kan de nieuwe medewerker zich blijven ontwikkelen en zelfs een volledig mbo-diploma behalen of meer.

Meer weten?

Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vraag nu een gratis demo aan

Neem contact met ons op.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 513-769070